top of page
Skribentens bildChrister Käld

FN:s skrämselpropaganda hävdar att det bara är två år kvar att "Rädda Planeten"

Uppdaterat: 2 maj


Vi har hört det förut. För några år sedan var domedagsklockan 10 minuter före 12. Sedan stod den stilla en tid för att sen gå till 5 minuter före 12. Senast den syntes var det 1 minut kvar. Nu har den inte förekommit på en tid. Undrar om den stannat igen? Bakåt kan den ju inte gå .... även om den kanske borde det.





Förra veckan ( v. 15 ) utfärdade en FN-tjänsteman en allvarlig varning genom att hävda att vi bara har två år på oss att "rädda planeten"


FN-medarbetaren Simon Stiell (bilden) sa i onsdags under ett tal vid tankesmedjan Chatham House i London:


"När jag säger att vi har två år på oss att rädda världen väcker det frågan – vem har egentligen två år på sig att rädda världen? Svaret är varje person på den här planeten."

Han sa att andra mål, som att utrota fattigdomen och hunger, inte är "möjliga om vi inte får klimatkrisen under kontroll".

Vidare sade han också att "ett kvantsprång i år inom klimatfinansiering är både viktigt och fullt genomförbart" och att det skulle kräva att regeringstjänstemän och investerare styr biljoner dollar bort från traditionell energiinfrastruktur till " gröna alternativ".


För de som inte visste det är Stiell verkställande sekreterare för FN:s ramkonvention om klimatförändringar.


________________________________________________________________________



FN:s kansli tror att de kan styra jordens klimat


Stiell tar till stora ord när han menar att fattigdomen kan utrotas först när vi får klimatkrisen under kontroll vilket sker genom övergång till grön energi. Varje förnuftig människa med lite kunskap om jordens klimat förstår att detta påstående är lögn. Ren och skär lögn.


  1. Fattigdomen har INGET med klimatets rörelse upp eller ner att göra utan kan bearbetas när som helst oberoende av om jorden är kall eller varm

  2. Det existerar inte någon klimatkris, inte ens IPCC-panelens vetenskapliga organ håller med om det. Begreppet har skapats av politiska skäl för att få folk att agera av skrämsel

  3. Omstyrningen till grön energi i de fattiga länderna kommer att göra dem ännu fattigare

  4. Vi människor har INGEN som helst möjlighet att styra jordens klimat

Hur kan världen då tillåta att en man i hans ställning uttalar denna osanna skrämselpropaganda inför världens folk????



Klockan har klämtat länge

Stiell hävdar att vi är två år från en klimatkatastrof, medan nästan alla andra i hans sällskap hävdar att vi redan är där. Hur skall de egentligen ha det? Vi och framförallt media måste ju få veta var vi ligger så att nivån på rädsla kan ställas in till rätt läge. Inte för rädda men passligt rädda. Det måste vara svårt att hitta den rätta nivån. Tynger man gasen i bottnen finns det ju inget mera att ta av och är hoten för små tappar ju skrämseln sin kraft. Det hålls säkert möten på FN:s kansli om detta problem:

Var ligger klockan för tillfället?


Hur många gånger har vi inte sett förutsägelser om tio år, fem år etc före klimatarmageddon? Vid den senaste räkningen stod den på 41 misslyckade förutsägelser sedan 1980-talet.

Greta Thunbergs förutsägelse om klimatets död har redan passerat, liksom Gores profetia om jordens undergång, liksom Bidens ökning med mer än 1,5 grader betyder katastrof, så vem har rätt?


Om vi redan har passerat dessa kritiska punkter, borde vi då inte se miljontals dödsfall varje månad?

Svaret är naturligtvis att ingen av dem har rätt, och varje apokalyptisk förutsägelse har passerat utan incidenter, medan naturen fortsätter att göra vad naturen gör, helt likgiltig.


Detta är förmodligen den största bluff som den nulevande världen någonsin har skådat, ett medvetet iscensatt bedrägeri som syftar till att tvinga oss till snabba ogenomtänkta globala åtgärder som i grunden inte har någon effekt på klimatet alls. Åtgärder som ekonomiskt kommer att ruinera oss och skapa konflikter av megastorlek i världen. Man frågar sig VARFÖR, VARFÖR, VARFÖR?



Christer Käld


826 visningar3 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

3 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bengt
May 01

G Å : Jag tänker i liknande banor. Dock, vilka har intresse av detta? Är det bara maktgalenskap hos en grupp megaoligarker?

Like

Goran Akesson
Goran Akesson
May 01

Frågan Varför? är lätt att besvara, enligt min uppfattning: Det gäller att skrämma 'folk' till underkastelse under ett globalt styre med FN i spetsen. Detta har inget med vetenskap, vett, klokskap, ekonomi eller miljö att göra, endast makt.

Den refererade politikern är Executive Sectretary för UNFCCC, vars inriktning just nu är 'implementering av Paris Agreement', dvs drivning av enda fråga, nämligen utsläppsminskning av koldioxid för att säkerställa en maximal uppvärmning om 2°C i förhållande till förindustriell tid, ett mål baserad på fysikalisk rappakalja om klimatet och med två 'flytande temperaturutgångspunkter'.

Refererade Stiell gör bara det som han själv förväntar vara hans uppgift, inget annat.


Like

bengt
May 01

Ja, frågan är varför? Och vem driver frågan? Det finns nu en växande skara av byråkrater och "forskare", som lever på detta. De är en del av problemet.

Like
bottom of page